WowKeren.com Logo
WK COMMUNITY

Eling Kowe - Didi Kempot

Eling Kowe
Jangkrik ngere ing tengah wengi
Nambahi kangenku
Samben wengi ora biso turu
Mung eling awakmu

Tilpun muni tak akan
Cah ayu kuwi dudu suaramu
Atiku tambah nelongso
Sok kapan aku biso ketemu
Sliramu

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin karo kowe
Aku eling kowe

Suara tansah ngelingake aku
Kèk opo dosanku
Yèn ono sala lan lupotku
Kuwi kabeh salaku

Tilpun muni tak akan
Cah ayu kuwi dudu suaramu
Atiku tambah nelongso
Sok kapan aku biso ketemu
Sliramu

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin karo kowe
Aku kangen kowe

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan

Aku pingin nyawan cahaya ning bulan
Aku pingin tansah andung katresnan
Aku pingin nyawan kebyare lintang
Aku pingin lungguh sesandingan
ARTIS : #|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

LAGU : #|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z


CARI LIRIK ?

 

BERITA : Seleb | Korea | Film | TV | Musik | Olahraga | Umum | RSS | WK on Twitter | WK on Facebook | Mobile Version
Tentang Kami | Kontak | Job Vacancy | Disclaimer | Syarat dan Ketentuan    © 2014 Copyright MEDIA INFO. All Rights Reserved.