WowKeren.com Logo
WK COMMUNITY

Kuncung - Didi Kempot



Set posisi video :
Kuncung
Cilikanku rambutku, dicukur kuncung
Katokku soko karung gandum
Klambiku warisane mbah kakung
Sarapanku sambel korek sego jagung

Kosokan watu ning kali, nyemplung ning kedhung, [blung]
Jaman ndisik durung usum sabun
Andukku mung cukup, anduk sarung
Dolananku montor cilik soko lempung

[Bis holobis kuntul baris],
Rekasane saiki wis
[Bis holobis kuntul baris],
Gek gegere gek mbok ndang uwis

reff :

Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder [serrr]
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter, [sing ngudang simbok]
Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder [ser,ser]
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

[Ho no co ro ko, do to so wo lo]
[Iki cerito, jaman semono]
[Po do jo yo nyo, monggo bo to ngo]
[Iki cerito, soko wong tuwo]

reff :

Kosokan watu ning kali, nyemplung ning kedhung, [blung]
Jaman ndisik durung usum sabun
Andukku mung cukup, anduk sarung
Dolananku montor cilik soko lempung

Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder [serrr]
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter, [sing ngudang simbok]
Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder [ser,ser]
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

[Ho no co ro ko, do to so wo lo]
[Iki cerito, jaman semono]
[Po do jo yo nyo, monggo bo to ngo]
[Iki cerito, soko wong tuwo]
ARTIS : #|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

LAGU : #|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z


CARI LIRIK ?

 

BERITA : Seleb | Korea | Film | TV | Musik | Olahraga | Umum | RSS | WK on Twitter | WK on Facebook | Mobile Version
Tentang Kami | Kontak | Job Vacancy | Disclaimer | Syarat dan Ketentuan    © 2014 Copyright MEDIA INFO. All Rights Reserved.