WowKeren.com Logo
WK COMMUNITY

Ojo Sembrono - Manthous

Lirik lagu: Ojo Sembrono
ce:
ampyang gulane jowo, yo mas yo...
pilih kacang opo klopo
dadi wong lanang mbok ojo sembrono
ojo sembrono....

glali gulane jowo yo mas yo...
wong lali ora rumongso
sarwo sarwi ngguyoake tingkahe
suwe suwe kok nganyelake

co:
adhuh dhik, aku sing kleru
ojo dadi atimu,
durung durung kowe wis nesu

ning kali nggowo pancingan
wong lali ora kelingan
yen lali ora kelingan

adhuh dhik aku sing luput
jok pijer prengat prengut
wong ayu dadi semrawut

sosor bebek disosor meri
salahku dhewek mohon disori
besok besok nggak lagi-lagi

ce:
manis gulane tebu, jo kleru
sing dodol rupane ayu
janji kemis mesthi dadine sebtu
yan bandel tak tinggal mlayu

Set posisi video :

BERITA : Seleb | Korea | Film | TV | Musik | Olahraga | Umum | RSS | WK on Twitter | WK on Facebook | Mobile Version
Tentang Kami | Kontak | Job Vacancy | Disclaimer | Syarat dan Ketentuan    © 2014 Copyright MEDIA INFO. All Rights Reserved.