WowKeren.com Logo
WK COMMUNITY

Suk Kapan - Mus Mulyadi

Suk Kapan
Suk kapan aku ora ngerti
Entek ing sengsaraning uripku
Kepiye ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo

Nelongso, ing sabendinane
Nelongso, nganti tekan seprene
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene

reff :
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni
Cobaning uripku, nganti teko sunar
Nerangi dalan atiku

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, aku sabendinane
Nenyuwun supoyo, kanggo wektu mengko
Tentrem ayem saklawase

Tentrem ayem saklawase
ARTIS : #|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

LAGU : #|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z


CARI LIRIK ?

 

BERITA : Seleb | Korea | Film | TV | Musik | Olahraga | Umum | RSS | WK on Twitter | WK on Facebook | Mobile Version
Tentang Kami | Kontak | Job Vacancy | Disclaimer | Syarat dan Ketentuan    © 2014 Copyright MEDIA INFO. All Rights Reserved.