Dadi Mantan

kowe pacarane karo aku
tapi ngopo lah kok nikahe karo wong liyo
kowe sering ngejak aku kencan
ngopo wong liyo sing lungguh ning pelaminan

pacaran jare ngantek nikahan
tapi ngopo aku sing mbok wenehi undangan
ndisik aku sing paling kok sayang
nanging saiki diriku yang dadi mantan

tego tenan dirimu meninggalkan aku
sial tenan nasibku oh yeah
opo kowe spaneng medot katresnan iki
kowe seneng aku sing mati

kowe pacarane karo aku
tapi ngopo lah kok nikahe karo wong liyo
kowe sering ngejak aku kencan
ngopo wong liyo sing lungguh ning pelaminan

pacaran jare ngantek nikahan
tapi ngopo aku sing mbok wenehi undangan
ndisik aku sing paling kok sayang
nanging saiki diriku yang dadi mantan

tego tenan dirimu meninggalkan aku
sial tenan nasibku oh yeah
opo kowe spaneng medot katresnan iki
kowe seneng aku sing mati

tego tenan dirimu meninggalkan aku
sial tenan nasibku oh yeah
opo kowe spaneng medot katresnan iki
kowe seneng aku sing mati, kowe seneng aku sing mati


Suka "Dadi Mantan" ? Lihat lagu lainnya ...