Ayang Ayang

Mung ayang ayang riko
Ayang ayang riko
Hang gemantung nong moto
Nong rino lan wengi
Mung riko hang isun kangeni

*
Mung ayang ayang riko
Ayang ayang riko
Hang nekani ring ngimpi
Tiap nutup moto
Mung rupan riko hang ngatoni

Mageh sing biso
Sun buwang ngilangno roso
Wis kadung jeru ati iki..

Reff :
Sakat riko ngomong arepe ngadoh
Isun wes pasrah mergo isun wis rumongso

Duso hang bengen hang isun lakoni mecahno ati....
Getun sing biso mbaleni cerito
Isun lan riko susah seneng bareng nyonggo
Sakiki mung biso sun bayangno
Ayang ayang ganti ragan riko

Mbalik * ... Reff : ...


Suka "Ayang Ayang" ? Lihat lagu lainnya ...