Bocor Genteng

Mak iki anakmu prawan
Wiwit cilek ono ing perantauan
Eling ngiwangi neng kantin sekolahan
Telung sasi mak aku urung bayaran

Mak dongamu mandi tenan
Diijabai marang Gusti Pangeran
Koyo ngene rasane wong ora nduwe
Nduwe pisan diece karo kancane

Eling-eling manungso bakale mati
Yen wes mati dikubur sanak famili
Dipendem jero diapit bumi

Ono kubur iku akeh bandoso
Ulo klabang kolojengking podo moro
Ono setan membo-membo dadi perawan
Ben do krasan nek ono kuburan

Neng akerat ora ono montor liwat
Neng akerat ora ono sego berkat
Neng akerat ora ono mejo biliard
Onone godone moloekat

Sak sugeh-sugih'e uwong mesti ono mlarate
Sak mlarat-mlarat'e uwong mesti ono celengane

Mangkane golek bojo ojo mandang rupo
Rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo

Mangkane golek bojo ojo mandang bondo
Seng penting, ora ngentekne warisan morotuwo

Kowe pancen keren mas, koyok bekas pacarku mbiyen
Eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan

Obral, ngobral janji mas, urung mesti uripmu mulyo
Mulo aku wes kondo, melu pakku urip nang ndeso
Ngrewangi gawe boto, menek klopo nyeblok bongko


Suka "Bocor Genteng" ? Lihat lagu lainnya ...