Cucak Rowo

Kucoba-coba melempar manggis
Manggis kulempar, mangga kudapat
Kucoba-coba melamar gadis
gadis kulamar janda kudapat

Saiki jamane, jaman edan (ye ye ye ye…)
Wong tuwo rabi perawan
Perawane yen bengi nangis wae
amargo wedi karo manuke

Jamane, jamane zaman edan
Wong tuwo rabi perawan
Prawane nek bengi nangis wae
amergo wedi karo manuke

Iki piye? iki piye? iki piye? (ye ye ye ye)
Wong tuwo rabi perawan
Perawane yen bengi nangis wae
amergo wedi karo manuke

Manuke, manuke cucakrowo
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune
Yen digoyang, serr serr
aduh enake

Yen digoyang, serr serr
aduh penake

Yen digoyang, serr serr


Suka "Cucak Rowo" ? Lihat lagu lainnya ...