Bojo Ayu (Feat. Agus S)

Kembange jambu tibo neng latar
di saponi sapune sodo
bojoku ayu atine sabar
nganti seprene neng aku tresno

Kembange ati neng njero dodo
di eman eman tekane tuwo
welinge simbah jaman semono
uwong urip ojo sembrono

Reff:
Nduwe bojo di eman eman
nganti tuwo kudu di sayang sayang
nduwe bojo di eman eman
selawase urip bebarengan

Kembange jambu tibo neng latar
di saponi sapune sodo
bojoku ayu atine sabar
nganti seprene neng aku tresno

Kembange ati neng njero dodo
di eman eman tekane tuwo
welinge simbah jaman semono
uwong urip ojo sembrono

Reff:
Nduwe bojo di eman eman
nganti tuwo kudu di sayang sayang
nduwe bojo di eman eman
selawase urip bebarengan

Nduwe bojo di eman eman
nganti tuwo kudu di sayang sayang
nduwe bojo di eman eman
selawase urip bebarengan


Suka "Bojo Ayu (Feat. Agus S)" ? Lihat lagu lainnya ...