Kalung Emas

kalung emas. seng ono gulu mu .saiki malih dadi biru.
luntur koyo tresnamu.luntur koyo atimu.ranyono. koe lali karo aku...
kalung emas seng mbiyen tak tuku.
tak pasrah ke mung kanggo.sliramu.
gede roso tresbaku yo mung kanggo sliramu.ra nyono koe lali karo aku.
loro atiku atiku keloro loro .rasane nganti tembus nang dodo.
nangis ku iki mergo koe seng njalar i. kebangetan opo ta salah ku iki
opo ta dosa ku iki.


Suka "Kalung Emas" ? Lihat lagu lainnya ...